Min baggrund som psykolog

Uddannet cand. psych. ved Københavns Universitet i 1979.

Videreuddannet i kognitiv terapi, systemisk- og narrativ terapi, hypnose, NLP og coaching ved egenterapi og kurser i Danmark og USA.

Autoriseret psykolog af psykolognævnet, og af Dansk Psykologforening godkendt Klinisk Psykolog og Specialist i Psykoterapi. Specialist i adfærds- og kognitiv terapi. Certificeret bruger af Thomas systemet vedr. match mellem person og job. Akkrediteret af Ikas i forhold til DDKM (den danske kvalitetsmodel for psykologer).

Erfaringsområder: Igennem mange år privat praksis med ansvarsområder vedr. psykologiske samtaleforløb, terapi og coaching til private såvel unge, som voksne og par, til kommuner og virksomheder, deres medarbejdere og ledere.

Desuden erfaring som underviser i kommunikations ved workshops via Djøf. Formidler af profilanalyser til økonomiske beslutningstagere i Dansk erhvervsliv. Supervisor for yngre kolleger. Specialevejleder ved Universiteterne. Tværfagligt samarbejde med læger og socialrådgivere ved udredninger og psykologiske undersøgelser af voksne sygemeldte i danske kommuner på Sjælland. Kommunale ansættelser ved PPR og regionsansat ved specialteam for unge spiseforstyrrede og selvskadende. Medarrangør af Verdenskongressen i adfærds- og kognitiv terapi afholdt i DK.