Min baggrund som psykolog

Uddannet cand. psych. ved Københavns Universitet i 1979.

Videreuddannet i kognitiv terapi, systemisk- og narrativ terapi, hypnose, NLP og coaching ved egenterapi og kurser i Danmark og USA.

Autoriseret psykolog af psykolognævnet, og af Dansk Psykologforening godkendt klinisk psykolog og specialist i psykoterapi. Af SAKT Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi godkendt specialist i adfærds- og kognitiv terapi. Certificeret bruger af Thomas systemet vedr. match mellem person og job. Akkrediteret af Ikas i forhold til DDKM (den danske kvalitetsmodel for psykologer).

Erfaringsområder: Privat praksis med ansvarsområder vedr. psykologiske samtaleforløb, terapi og coaching til private såvel unge, som voksne og par, til kommuner og virksomheder, deres medarbejdere og ledere.

Tidl. underviser i kommunikations workshops ved Djøf. Formidler af profilanalyser til økonomiske beslutningstagere i Dansk erhvervsliv. Supervisor for yngre kolleger. Specialevejleder ved Universiteterne. Tværfagligt samarbejde med læger og socialrådgivere ved udredninger og psykologiske undersøgelser af voksne sygemeldte i danske kommuner på Sjælland. Kommunale ansættelser ved PPR og regionsansat ved specialteam for unge spiseforstyrrede og selvskadende. I en årrække bestyrelsesmedlem i Selskab for adfærds- og kognitiv terapi, medarrangør af kurser og af Verdenskongressen i adfærds- og kognitiv terapi afholdt i DK.