Om mig

Min baggrund som psykolog

Uddannet cand. psych. ved Københavns Universitet i 1979.

Videreuddannet i kognitiv terapi, systemisk- og narrativ terapi, hypnose, NLP og coaching ved egenterapi og kurser i Danmark og USA.

Autoriseret psykolog af psykolognævnet, og af Dansk Psykologforening godkendt klinisk psykolog og Specialist i Psykoterapi. Specialist i adfærds- og kognitiv terapi. Certificeret bruger af Thomas systemet vedr. match mellem person og job. Akkrediteret af IKAS i 2020 ad den danske kvalitetsmodel for psykologer. Se: IKAS

Erfaringsområder: Igennem mange år privat praksis.

Speciale: Psykologiske samtaleforløb. Terapi. Coaching.

Unge. Voksne.

Desuden erfaring som underviser i kommunikation ved workshops via Djøf. Formidler af profilanalyser til økonomiske beslutningstagere i Dansk erhvervsliv. Supervisor for yngre kolleger. Specialevejleder ved Universiteterne. Tværfagligt samarbejde med læger og socialrådgivere ved udredninger og psykologiske undersøgelser af voksne sygemeldte i danske kommuner på Sjælland. Kommunale ansættelser ved PPR og regionsansat ved specialteam for unge spiseforstyrrede og selvskadende. Medarrangør af Verdenskongressen i adfærds- og kognitiv terapi afholdt i DK.